Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Λιόλιου: Ποιος είναι ο κούκλος επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά – Την στηρίζει σε κάθε επιτυχία της

Η Κατερίνα Λιόλιου βλέπει τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική της ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα εμφανίζεται με επιτυχία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως όλα δείχνουν έχει βρει και τον έρωτα.

Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLIfe”, η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται σε σχέση με τον Χάρη Παπατζανή, ο οποίο είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες είναι το απόλυτο στήριγμά της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρα Αντωνίου, οι δυο τους είναι αχώριστοι και παρόλο που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση τους, σε λίγο καιρό θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Μάλιστα, από τη στιγμή που είναι και συνεργάτες, έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί.

Ο Χάρης Παπατζανής βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου σε κάθε της βήμα και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live και έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας. Έτσι, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Παράλληλα με την επαγγελματική τους ενασχόληση, βρίσκουν πάντα χρόνο να κάνουν βόλτες ή να γευματίσουν σε εστιατόρια της πόλης, απολαμβάνοντας και τον προσωπικό τους χρόνο.

Related posts

“Πρόβλημα στον εγκέφαλο” Η πληρωμένη απάντηση του Λιάγκα στη Νάνσυ Αντωνίου και τον Αρναούτογλου

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro