Ερωτευμένη η Μαρία Σολωμού: “Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί”

Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, το αν θα συμμετέχει στο επερχόμενο Booth, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να είχε σχέση με την Αντζελίνα Τζολί.

“Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί”

Για τις προσωπικές της σχέσεις, η ηθοποιός ανέφερε αρχικά: «Πλέον έχω αποφασίσει να μη συμβιβάζομαι στις σχέσεις μου με πράγματα που δε μου αρέσουν και πολύ. Πιο μικρή ήμουν πιο δυναμική και δεν έβαζα νερό στο κρασί μου για κανέναν λόγο. Αν ο άλλος δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, έφευγα. Σε όλες μου τις σχέσεις, επειδή έχω ερωτευθεί σφόδρα με όλους που είχα σχέση, όπως και τις έχω σιχαθεί όλες μετά, υπάρχουν και τα καλά κάτι μικρές εκπλήξεις, κάτι βιβλιαράκια με μια αφιέρωση, είναι απ’ τις καλύτερές μου στιγμές. Μου έχουν γεμίσει και το σπίτι με λουλούδια, εκεί έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Είσαι στην Ακρόπολη, βλέπεις τη θέα και τρως σουβλάκι, το καλύτερο. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει. Σε κάθε περίπτωση, θα συζητήσω μαζί του για να δω αν έχει επίγνωση της κατάστασης».

Για το αν θα εμφανιστεί στην εκπομπή Booth, απάντησε αρνητικά, λέγοντας: «Δεν θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το “Γεια σας, καλώς ήρθατε” δεν θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είμαι κριτής στο Voice. Δεν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο “καθώς πρέπει” για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Μαρία Σολωμού είπε πως ο πιο σέξι άντρας τραγουδιστής είναι ο Ρίκι Μάρτιν και ότι θα ήθελε να έχει σχέση με την Αντζελίνα Τζολί: «Ο πιο σέξι άντρας τραγουδιστής είναι ο Ρίκι Μάρτιν. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Και ως γυναίκα πάλι με την Αντζελίνα Τζολί θα ήθελα σχέση. Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο».

Related posts

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision

Eurovision 2024: Το Nemo έβαλε «φωτιά» στο Μάλμε – «Ακραίο performance ο Ελβετός»

Δυο είδωλα σε μια φωτογραφία: Η ανάρτηση της Παπαρίζου με την Sertab λίγο πριν την εμφάνισή τους στον Β’ Ημιτελικό