Έριξε το Twitter η Παπαρίζου: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στο The Voice και το κύμα λατρείας απο το κοινό

Έλενα Παπαρίζου: Η δημοφιλής τραγουδίστρια γίνεται συχνά τμήμα σχολιασμού για τα κιλά της και την εμφάνισή της. Η ίδια, παραμένει κουκλάρα και δεν δίνει δεκάρα για το τι λέει ο κόσμος, με τρομερή αυτοπεποίθηση και ένα στυλ που θα ζήλευαν και 20χρονες. Υπενθυμίζουμε πως πριν μερικούς μήνες η Έλενα Παπαρίζου είχε φύγει από τα Mad λόγω των βίαιων επεισοδίων.

Φορώντας ένα ανάλαφρο φόρεμα σε πράσινες αποχρώσεις μάγεψε το κοινό ενώ χαμός έγινε και στο twitter.
Οι φαν της τραγουδίστριας περίμεναν πώς και πώς να τη δουν και το αποτέλεσμα φυσικά και τους δικαίωσε μιας που ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και με το νέο χρώμα στα μαλλιά της αφού παρατηρήσαμε πως έχει υιοθετήσει ένα γλυκό καστανό με ξανθιές ανταύγειες.

Έλενα Παπαρίζου: Γυναικεία υπόθεση το The Voice

«Φέτος το The Voice θα είναι… γυναικεία υπόθεση! Ήδη νιώθω ότι διανύουμε την καλύτερη χρονιά του παιχνιδιού, οι φωνές που έχουμε ακούσει είναι μοναδικές και εννοείται πως έχουμε κάνει επικές “μάχες” μεταξύ μας για να τις διεκδικήσουμε στην ομάδα μας. Ανυπομονώ πολύ να ξαναμπώ στη διαδικασία των προβών με τα νέα ταλέντα, και μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί όχι και στην κορυφή. Είμαι ερωτευμένη με το The Voice, το καταλάβατε (γέλια)! Η συνέχεια στις οθόνες σας!», δήλωσε η ίδια λίγο πριν τα ην πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Το The Voice επέστρεψε για 7η σεζόν και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει! Απόψε (2-10) θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού. Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach! Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

Related posts

Χαίρεται σαν έφηβος ο Σεφερλής: Τρελάθηκε με Ποντένσε και ζήτησε σέλφι στην κερκίδα του γηπέδου

“Καμία άλλη μάνα να μην το περάσει”: Λύγισε η Χριστίνα Βίδου με την καλεσμένη της, έκλαιγε στην αγκαλιά της

Μεγάλη Παρασκευή: Γιατί περνάμε κάτω από Τον Επιτάφιο μετά την περιφορά Του