Έριξε το Instagram Η Ιωάννα Τούνη: «Πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές, με φλατ κοιλιά, πίνοντας αλκοόλ;»

Με μία παλιότερη φωτογραφία της, η Ιωάννα Τούνη αναρωτήθηκε πότε θα πάει ξανά διακοπές με φλατ κοιλιά…

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βιώνει μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνέχεια μέσα στο σπίτι της, καθώς η γυναικολόγος της δεν της το επιτρέπει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Και ενώ η ίδια ανυπομονεί για το μωράκι που θα φέρει στον κόσμο, την ίδια στιγμή αναπολεί τις στιγμές που ήταν ξέγνοιαστη και έκανε διακοπές. Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μάλιστα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το παρελθόν και αναρωτήθηκε στη λεζάντα πότε θα ξαναπάει διακοπές με φλατ κοιλιά.

«Εγώ κάποτε. Με πρόχειρους υπολογισμούς, πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές, με φλατ κοιλιά, πίνοντας αλκοόλ;», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, εξέφρασε ανοιχτά μια μεγάλη της επιθυμία μέσω Instagram.

Μια ιδιαίτερη περίοδο διανύει η Ιωάννα Τούνη καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτή την φορά έκανε μια ευχή προς τον Θεό για να νιώσει λίγο καλύτερα, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η influencer με βίντεο που ανέβασε σε story στο Instagram ευχήθηκε «καλό μήνα» και ανέφερε ότι «αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα».

«Σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι