Εριέττα Κούρκουλου: Δάκρυσε το διαδίκτυο με τη φωτογραφία στην αγκαλιά του πατέρα της 16 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η Εριέττα Κούρκουλου μπορεί να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις στην τηλεόραση όμως κάθε φορά που μιλά για τον πατέρα της συγκινείται.

Η συγκίνησή της

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός πως σαν σήμερα 30/1 έφυγε το 2007 ο πατέρας της, Νίκος Κούρκουλος, κλείνοντας 16 ολόκληρα χρόνια μακριά από την αγκαλιά της, η ίδια θέλησε να προχωρήσει σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκινώντας το κοινό της.

«Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν για εκείνον.

Στην λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάντα και για πάντα» και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα στήριξης, καθώς η εικόνα με εκείνη και τον μπαμπά της αγκαλιασμένους ανατριχιάζει και κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς να “λυγίσουν”.

Η φωτογραφία

Related posts

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις

Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που “αναστάτωσε” για την προσωπική της ζωή

Δίμετρη 16χρονη, “φτυστή” ο Δέλλας: Σωστό μοντέλο η κόρη της Μαστροκώστα, έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο