«Έρχονται μπόρες χιονιού»: “Τρελάθηκε” ο Σάκης Αρναούτογλου με αυτό που είδε, η δραματική προειδοποίηση

Αλλάζει ο καιρός στη χώρα μας, τις επόμενες μέρες, με βροχές και χιονοπτώσεις, κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες από σήμερα, Τετάρτη, από το απόγευμα προς το βράδυ, κυρίως στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να είναι προσωρινή, καθώς δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Αλλάζει ο καιρός το Σάββατο

Ωστόσο, ο καιρός αλλάζει το Σάββατο, με έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής Ελλάδας και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον χειμώνα που πλησιάζει.

Όσον αφορά τον καιρό σε άλλες περιοχές της χώρας, αναμένεται να παραμείνει σχετικά σταθερός, με αραιές συννεφιές, παρά τοπικές αυξημένες συννεφιές.

Σήμερα, η Αττική θα έχει αραιές συννεφιές, με μεγάλα ανοίγματα ηλιοφάνειας, ενώ το βράδυ θα συννεφιάσει λίγο περισσότερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία, η μέρα θα ξεκινήσει με λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια, προς το μεσημέρι τα σύννεφα θα αρχίσουν να πυκνώνουν και να εκδηλώνονται βροχές, οι οποίες θα ενταθούν τις νυχτερινές ώρες.

Το βράδυ θα επικρατήσει ένας αρκετά δυνατός βοριάς στα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Μεγαλύτερη επιδείνωση θα έχουμε το Σάββατο, με αρκετές βροχές στα δυτικά, τοπικά στα βόρεια, βορειοανατολικά και στα ανατολικά του ανατολικού Αιγαίου. Τις απογευματινές ώρες, στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, δεν αποκλείεται να σημειωθούν και οι πρώτες μπόρες χιονιού πάνω από τα 1.600 με 1.700 μέτρα, ενώ ισχυροί θα είναι οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα 6 με 7 -τοπικά και 8- μποφόρ.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι καλός, αλλά για λίγο, αφού αναμένεται νέα επιδείνωση, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, από Δευτέρα.

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”