«Έρχονται και τα χειρότερα»: Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε τον λόγο που δεν κρύβει τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Ο Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε για την απόφαση που πήρε με τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, να κάνουν γνωστή τη σχέση τους, αλλά και για την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη.

Για τις γυναίκες της ζωής του:

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «αποφασίσαμε να μην κρύβουμε άλλο τη σχέση μας με την Μάρθα, γιατί μετά έρχονται και τα «χειρότερα», σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Εγώ ως πιο έμπειρος σκέφτηκα ότι όσο πιο γρήγορα αποκαλύψουμε τη σχέση μας με την Μάρθα, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε».

Για το διαζύγιό του με την Μυρτώ Αλικάκη, ο Πέτρος Λαγούτης επεσήμανε «έχουμε χωρίσει δεκατρία χρόνια με την Μυρτώ Αλικάκη. Έχουμε δύο πολύ μεγάλα παιδιά που είναι άντρες. Τα παιδιά μας έχουν εμπιστοσύνη. Όποτε υπήρχε στη ζωή μας ένας σημαντικός σύντροφος, τους το λέγαμε. Δεν είναι πιο δύσκολη η ανακοίνωση ενός χωρισμού με σύντροφο από την ανακοίνωση χωρισμού γονιών, γιατί τα παιδιά είναι μισά μαμά – μισά μπαμπάς».

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα