Έρχεται ο πελαργός σύντομα: Βαμβακούση – Αγγελόπουλος έκαναν το baby shower για το αγέννητο παιδί τους – Ποιο είναι το φύλο;

Ένα μήνα πριν γίνουν γονείς, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν το baby shower στο σπίτι τους.

Η Δήμητρα η οποία σε ένα μήνα θα γεννήσει το πρώτο της παιδί, διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι τους, όπου το ζευγάρι γιόρτασε με φίλους του τον επικείμενο ερχομό του μωρού.

Και μπορεί να έκαναν το baby shower, όμως το ζευγάρι δεν δημοσίευσε ούτε μία φωτογραφία.

Να σας θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε πρόσφατα για τον τρόπο που αντέδρασαν η ίδια και ο σύζυγός της όταν διαπίστωσαν την εγκυμοσύνη.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν του είπες «είμαι έγκυος»;

«Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους» είχε πει η Δήμητρα Βαμβακούση στο περιοδικό ΟΚ.

Related posts

Του έδωσε και κατάλαβε: Η σπάνια βραδινή έξοδος της Ευαγγελίας Αραβανή μετά τη γέννηση του γιού της (photo)

Ερωτευμένη ξανά η Ρούλα Κορομηλά: Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά – «Είναι πολύ γλυκός»

Ιταλική φινέτσα και γοής: Ο ηθοποιός που μεσουράνησε δίπλα στην Μελίνα Μερκούρη και πάλεψε με το Αλτσχάιμερ