«Έπρεπε να μου το έχεις πει!» – Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη για το Γιώργο Λιάγκα

Την Δευτέρα 4/12 ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια με τη συζήτηση να πηγαίνει στον Στέφανο Κασσελάκη.Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά απάντησε, πως ήταν από τα πρώτα άτομα, που παραδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του και για τον σημερινό σύζυγό του, Tyler McBeth.

Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει μία ένσταση στο κομμάτι της έκθεσης του συντρόφου του, κάτι που δε θέλει να βλέπει και από ετερόφυλα ζευγάρια. Στη συνέχεια, με έξυπνο τρόπο ο Καπουτζίδης της θύμισε, πως εκείνη στο παρελθόν ήταν συνεχώς μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, καθώς έκαναν μαζί εκπομπή.

Η αναφορά του Καπουτζίδη στο Λιάγκα

«Εγώ θα σου πω κάτι ανθρώπινα και όχι κομματικά, όχι πολιτικά. Όταν τον είδα να μιλάει τόσα ξεκάθαρα ήμουν από τους πρώτους που τον έκανα follow και είπα όπα μπράβο του, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω κανέναν – σε όλες τις δουλειές – να είναι συνεχώς με τον σύντροφό του ή τη σύζυγό του συνέχεια παντού», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εντάξει βρε συ Φαίη, δε μπορούμε να το λέμε αυτό το πράγμα, δεν είναι σωστό. Εσύ έκανες εκπομπή με τον Γιώργο ήταν σαν να σου έλεγα εγώ «Φαίη μου πολύ ωραία η εκπομπή σου, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου». Δεν είναι σωστό!», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Καλά έπρεπε να μου το έχεις πει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Related posts

Η Μαρίνα Σάττι “τάπωσε” την Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση της μετά το σάλο στα MAD VMA

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Βουλγαράκης: Καμάρωσε την κόρη του Παυλίνα πάνω στη σκηνή & δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Υπέρκομψη η Μαρία Ηλιάκη, πήγε σε εκδήλωση με τη φούστα που θα φοράνε όλες το 2024