Επιβεβαιώθηκε η φήμη για την Αγγελική Νικολούλη – Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Η Αγγελική Νικολούλη έχει γράψει την δική της ιστορία μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, Φως στο Τούνελ, καθώς ασχολείται με εγκλήματα και υποθέσεις, βοηθώντας τις Αρχές να βρουν τους θύτες, αλλά και σημαντικά στοιχεία για εκείνους και τους φόνους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Επιστρέφει ξανά!

Αυτό άλλωστε φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Γι’ αυτό και αμέσως μετά το τέλος της σεζόν άρχισαν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου και την παραμονή της παρουσιάστριας στο κανάλι με το ίδιο πρότζεκτ.

Η Αγγελική Νικολούλη, λοιπόν, ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του MEGA, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 22/8, θα επιστρέψει από τον Οκτώβριο, με νέες υποθέσεις, αλλά και ακλόνητα στοιχεία για τις παλιές (δείτε εδώ με ποιον παρουσιαστή έκανε μαζί διακοπές).«Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.

Η ίδια, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε και το πρώτο trailer στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε το

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ