Επιτέλους το είπε η Demy: «Μη ρωτάτε τις γυναίκες γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί»

Αποστομωτική ήταν η τραγουδίστρια Demy σε προσφατη συνέντευξη της, όπου μίλησε ανοιχτά για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με τα παιδιά και την μητρότητα.

παραχώρησε κάποιες δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη συναυλία της φιλοζωικής οργάνωσης «Save a Greek Stray». Το απόσπασμα με τις δηλώασεις της προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star».

“Είναι μια συνειδητή απόφαση να μη μιλάω εκεί έξω για τα προσωπικά μου”, δήλωσε η Demy

Μιλώντας αρχικά, για την προσωπική της ζωή, η Demy ανέφερε: «Είναι μια συνειδητή απόφαση να μη μιλάω εκεί έξω για τα προσωπικά μου. Δεν είναι κακό φυσικά. Δεν κάνω προσπάθεια ούτε προς τη μία κατεύθυνση, ούτε προς την άλλη».

Με αφορμή την κουβέντα αυτή, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. Η ερώτηση αυτή όμως, ενόχλησε πολύ την τραγουδίστρια.

«Μη ρωτάς τις γυναίκες γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα, που δεν τα ξέρεις. Γενικά είναι κάτι που θέλω να κάνω στη ζωή μου κι η οικογένεια και τα παιδιά, οπότε δεν ξέρω. Νιώθω ακόμα μικρή, αν και δεν είμαι»,είπε κλείνοντας.

Related posts

Όλη η showbiz κοιτούσε το μπούστο της: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκλεψε όλα τα βλέμματα με αυτό που φόρεσε

Η Μαρίνα Σάττι “τάπωσε” την Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση της μετά το σάλο στα MAD VMA

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Βουλγαράκης: Καμάρωσε την κόρη του Παυλίνα πάνω στη σκηνή & δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του