Επιστροφή στα 90s: Όταν η Τζένη Μπαλατσινού διαφήμιζε τις τηλεκάρτες – τα μαύρα μαλλιά και το διαφορετικό στυλ

Την δεκαετία του ’90 οι τηλεκάρτες ήταν ένας από τους βασικούς τρόπους τηλεφωνικής επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, οι εικόνες που είχαν στις δύο τους όψεις είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς περιλάμβαναν από ιστορικά γεγονότα και προσωπικότητες της αρχαίας και της νεότερης Ελλάδος μέχρι έργα τέχνης, τοπία, κοινωνικά μηνύματα και διαφημίσεις.

Όταν οι τηλεκάρτες πρωτοκυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 1992 ήταν κάτι μαγικό!Μία κάρτα που θύμιζε πιστωτική, έγινε τότε το “εισιτήριο” της επικοινωνίας .

Με αυτό το “εισιτήριο” λοιπόν τότε μπορούσες να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά εκτός σπιτιού με τους φίλους σου, να τηλεφωνήσεις στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου χωρίς να σε ακούει κανείς στο σπίτι, αλλά και να αποφύγεις τον κουτσομπόλη περιπτερά που όλο και κάτι από όσα έλεγες θα μπορούσε να πέσει στην αντίληψή του.

Η Τζένη Μπαλατσινού όταν ξεκινούσε το μόντελινγκ

Η Τζένη Μπαλατσινού σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο “Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991” σε διαγωνισμού του εξωτερικού.

Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής “Star News”, ενώ την σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο “Χείλια Χρώματα”. Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν “Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά” (1999) και “Ο εργένης” (2000).

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή “Πρωινό mou” στο Mega Channel, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής “Joy” (2014-2015).

Από το 1996 έως το 2014 ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν έναν γιό τον Παναγιώτη-Αντώνιο στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά