Επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη της: H Αθηνά Ωνάση περιμένει το πρώτο της παιδί – Μυστήριο με τον πατέρα του παιδιού

Σύμφωνα με δημοσίευμα διεθνής εφημερίδας,, η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος 4 μηνών, όπως ο πατέρας του παιδιού είναι άγνωστος, στα μέσα καθώς η χρυσή κληρονόμος έχει χωρίσει με τον πρώην σύζυγο της.

Το περιβάλλον της κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα ωστόσο δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Η έξοδος που φούντωσε τις φήμες

Η Αθηνά Ωνάση, πρόσφατα βρέθηκε στους αγώνες ιππασίας στο Σαιν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της. Η χρυσή κληρονόμος μάλιστα δεν συμμετείχε στους αγώνες κάτι το οποίο έδωσε υλικό στις φήμες περί εγκυμοσύνης. Ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια εμφανή διαφορά στο σώμα της που να υποδηλώνει εγκυμοσύνη.

Ποιος είναι ο πατέρας

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ως πιθανό πατέρα του παιδιού τον Alberto Zorzi, με τον οποίο ήρθε αρκετά κοντά η Αθηνά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Cornetto K, το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, Αλβάρο. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πώληση οι 2 νέοι επικοινωνούσαν αρκετά με αποτέλεσμα να έρθουν και πολύ κοντά. Ενώ τις φήμες περί σχέσης τους πυροδότησε και το γεγονός πως ο Alberto Zorzi χώρισε με τη σύζυγό του, Analisa Giudini.

Ο Alberto Zorzi μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι.

Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων. Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά».

Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος για να την παντρευτεί

Related posts

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ