Εντυπωσιάζει μέχρι κι σήμερα: Πως είναι 13 χρόνια μετά το «The Real Housewives of Athens» του ΑΝΤ1 η Τζο Τόγκου

Η Χριστίνα Παππά και η Τζο Τόγκου έγιναν αχώριστες και μονοπώλησαν τα φώτα της δημοσιότητας με τη συμμετοχής τους στο «Real Housewives of Athens», που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 πριν πέντε χρόνια.

Το άλλοτε αχώριστο δίδυμο, μετά το reality ενώθηκε και επαγγελματικά δημιουργώντας τη δική τους σειρά ρούχων.

Πως είναι σήμερα η Τζο Τόγκου;

Το reality Real Housewives φαίνεται ότι επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και όπως φαίνεται, έχουν «κλειδώσει» οι Ελληνίδες «νοικοκυρές» που θα δούμε την πολυτελή ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή έχει προσεγγίσει ήδη τις μισές από το αρχικό καστ. Τη Χριστίνα Παππά, την Τζο Τόγκου και την Αννίτα Ναθαναήλ.

Μάλιστα, η Τζο Τόγκου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και επιβεβαίωση ότι θα συμμετέχει στο reality, ενώ έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες για τον νέο κύκλο που έρχεται.

«Έχει γίνει ραντεβού με την παραγωγή, υπάρχει ενδιαφέρον, δεν μπορώ να σας πω σε ποιο κανάλι θα παίξει, γιατί δεν το γνωρίζουμε ούτε εμείς. Μας έχει γίνει πρόταση με τη Χριστίνα Παππά. Ισχύει ότι η παραγωγή έχει κάνει ραντεβού με τον Γιώργο Λεβέντη και τον ΑΝΤ1 σε πολύ καλό κλίμα», δήλωσε αρχικά η Τζο Τόγκου.

«Υπάρχει το οικονομικό θέμα, δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι θα το πάρει ο ΑΝΤ1. Έχει γίνει το ραντεβού με τον κ. Λεβέντη, εμείς με τη Χριστίνα έχουμε πει το ναι αρχικά ότι θα συμμετέχουμε. Τώρα ποιες άλλες θα συμμετέχουν δεν ξέρουμε ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Μόνο εδώ μας κόψανε κι αυτό γιατί πέσαμε πάνω στην κρίση, το 2011, όπου θεωρήθηκε προκλητική όλη αυτή η ιστορία. Η χλιδή ήταν το concept της εκπομπής. Εφόσον παίξουμε θα δείτε τελείως άλλες Housewives. Θα δείτε ίσως όχι 6, αλλά 8 και μπορεί να δείτε και διαφορετικές ηλικίες», τόνισε.

Related posts

Θρήνος: Αυτοκτόνησε γνωστός παίκτης ριάλιτι, κανείς δεν ήξερε τι περνούσε

“Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια και διατηρούν άριστες σχέσεις”

Σαν τον Ωνάση και την Τζάκι Κένεντι: Έγιναν θέαμα σε πολυτελή θαλαμηγό Μπισμπίκης και Βανδή στη Μύκονο