Ενοχλημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περνά στην αντεπίθεση η παρουσιάστρια, τι θα ακολουθήσει

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια του Κάτι Ψήνεται τους τελευταίους μήνες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα βρέθηκε καλεσμένη τις προάλλες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είπε κάποια πράγματα που σχολιάστηκαν έντονα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα λεγόμενά της

Ιδιαίτερα σχόλια προκάλεσε η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Mega και την Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε την αυτοκριτική της και «απολογήθηκε» σε ανθρώπους που είχε αδικήσει κατά την περίοδο που ήταν στον ALPHA.

«Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει. Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», σχολίασε η παρουσιάστρια παραδεχόμενη ότι υπήρξε άνθρωποι που είχε αδικήσει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήταν λίγοι που κατέκριναν όσα είπε

Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής την χαρακτήρισε «ατάλαντο πλάσμα» και ότι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την σχολίασαν αρνητικά μετά την συνέντευξή της στο Mega.

Επιπλέον, όπως τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 η οικογένεια της είναι δυσαρεστημένη καθώς αυτό το διάστημα διανύει μία ευάλωτη περίοδο λόγω της εγκυμοσύνης της.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»