Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα: 50χρονη μητέρα 6 παιδιών πέρασε στην Ιατρική

Την απόλυτη ευτυχία ζει από την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών εξετάσεων η Μαριάννα που είναι μητέρα έξι παιδιών.

Το χαρμόσυνο γεγονός

Την απόλυτη ευτυχία ζει μετά την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών εξετάσεων η Μαριάννα Λαζάρου από την Καβάλα, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Η 50χρονη γυναίκα από την Καβάλα, είναι μια πολύτεκνη μητέρα 6 παιδιών και πριν λίγο καιρό έλαβε μετά την ανακοίνωση των βάσεων, το πολυπόθητη εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης, για να σπουδάσει αυτό που αγαπά!

Πλέον από τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες, θα είναι φοιτήτρια Ιατρικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης.Η κ. Λαζάρου, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε για την προσπάθειά της στις φετινές Πανελλήνιες: “Πριν από δύο χρόνια, εγώ και ο σύζυγός μου γραφτήκαμε στο εσπερινό ΕΠΑΛ, εδώ στην Καβάλα. Εργαζόμαστε σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η προσπάθεια έγινε για να πάρουμε το πτυχίο των βοηθών βρεφονηπιοκόμων και να μπορέσουμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά. Στη διάρκεια αυτών των δύο ετών, μου άρεσε πολύ που ξαναπήγα στο σχολείο, μου άρεσε να διαβάζω, απέδειξα πως είμαι πάρα πολύ καλή σε αυτό. Φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση του άνδρα μου, που σε όλη τη χρονιά φέτος έδειξε υπομονή. Ήρθε μάλιστα να δώσει Πανελλήνιες μαζί μου, για να βρίσκεται κοντά μου και να με στηρίζει ψυχολογικά”.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»