Ένα χρόνο μετά τον ερχομό του μωρού! Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη Σπυροπούλου, όλοι της εύχονται

Το όνομά της ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα για το backstage room του νέου «Just the two of us» στο οποίο τις προηγούμενες σεζόν βρισκόταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία ως γνωστόν διανύει τώρα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε συμμετάσχει στο παρελθόν ως διαγωνιζόμενη στο μουσικό talent show.

Είναι πολύ πιθανόν αυτή τη συνεργασία εφόσον τελικά υλοποιηθεί στη συχνότητα του Alpha να ακολουθήσει μια ακόμη στη συχνότητα του Open. H παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση για ψυχαγωγική εκπομπή ωστόσο εφόσον υπάρξει συμφωνία αυτή θα υλοποιηθεί από την επόμενη σεζόν.

Το πιθανότερο σενάριο για την Κωσταντίνα Σπυροπούλου είναι να παρουσιάσει εκπομπή το Σαββατοκύριακο καθώς η παρουσιάστρια δεν φαίνεται διατεθειμένη να αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής ζωντανής εκπομπής λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων.

Πάντως, για το backstage του νέου Just the two of us που θα κάνει πρεμιέρα καλώς εχόντων των πραγμάτων το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ακούγεται και το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Ως γνωστόν στο διαγωνιστικό κομμάτι θα πάρει μέρος ο πρώην σύντροφός της και νικητής του «Survivor» Στάθης Σχίζας και αυτό από μόνο του ως γεγονός δημιουργεί τηλεοπτική ίντριγκα. Ένα ζευγάρι έκπληξη του show θα είναι αυτό της Μπάγιας Αντωνοπούλου που επιστρέφει τηλεοπτικά μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Mega με τον τραγουδιστή Χρίστο Αντωνιάδη.

Το τρέiλερ του νέου «Just the two of us» γυρίστηκε πριν λίγες ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ανατρεπτικούς ρόλους για τον παρουσιαστή του Νίκο Κοκλώνη και τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Σταμάτη Φασουλή.

Related posts

Πήραν τη γοητεία και το ταλέντο τους: 4 εγγονές διάσημων Ελληνίδων ηθοποιών που έχουν το όνομα και τη χάρη τους

«Πόλεμος» για μισό εκατ. ευρώ: Ο λόγος που Ζ.Μακρυπούλια και Μ.Χατζηγιάννης πήγαν σε δικηγόρους

Στα δικαστήρια ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγος του: “Είναι σημαντικό να προστατεύσω την κόρη μου”