«Ένα απίστευτο διάλειμμα»: Ενθουσιασμένη η Paris Hilton με τις διακοπές της στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Πάρις Χίλτον, για τις καλοκαιρινές τις διακοπές και όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, δηλώνει ερωτευμένη με την χώρα.

Η διάσημη κληρονόμος δημοσίευσε, μάλιστα, ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και τις «καλοκαιρινές διακοπές 2023».

Η ερωτευμένη Πάρις Χίλτον με την Ελλάδα

«Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου μετά από ατελείωτες εβδομάδες πτήσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίσεων και μητρικών υποχρεώσεων» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Πάρις Χίλτον για όσα έζησε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.


Την Κυριακή η Πάρις Χίλτον σε μια από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει από την Ελλάδα αντάλλαξε ένα φιλί με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ ενώ στις υπόλοιπες εικόνες, η ίδια χοροπηδούσε χαμογελαστή σε σκάφος.

Όλα αυτά, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, το οποίο και «εξύμνησε» στην ανάρτησή της. «Όμορφα ηλιοβασιλέματα με τον ένα στους εκατομμύριο» έγραψε συγκεκριμένα, στη λεζάντα της δημοσίευσης.


Οι πρώτες φωτογραφίες της Πάρις Χίλτον από την Ελλάδα «ανέβηκαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Αυγούστου.

Μέσω του προφίλ της, η Χίλτον μοιράστηκε με τους πάνω από 24 εκατομμύρια ακολούθους της, πολλά στιγμιότυπα από τη χώρα μας και συγκεκριμένα από το νησί του Πόρου, στα οποία η ίδια πόζαρε από ένα σκάφος με το μαγιό της, ψηλά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Σε μια από τις φωτογραφίες, έκαν ντους με ένα λάστιχο που υπάρχει στο σκάφος ενώ φωτογραφήθηκε και μέσα από τη θάλασσα, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της.

«Μπικίνι Μπάρμπι» γράφει στη λεζάντα και έχει προσθέσει στην τοποθεσία της ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Related posts

“Είχα 13 ώρες τοκετό” Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Γκανιάτσου μετά τον ερχομό του μωρού της

“Μόλις γύρισα την πλάτη μου”: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Αποκάλυψε ο ίδιος τα δυσάρεστα

“To βλέπετε το πρήξιμο;” Ακομπλεξάριστη η Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε!