Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ: Η Σία Μπακογιάννη εμφανίστηκε σαν γαλαζοαίματη και όλοι χάζευαν το σύνολό της

Σε μια λαμπερή εκδήλωση με αέρα δεκαετίας του ’30 παρευρέθηκε η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του SKAI έλαμψε στον «Χορό της Αμυγδαλιάς».

Η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» σε συνεργασία με την ελληνική έκδοση της Vogue.

Σία Κοσιώνη: Η εμφάνιση που θύμιζε Όσκαρ

Η επιμέλεια του 4-course menu της βραδιάς ανήκε στον δις βραβευμένο με αστέρι Michelin, Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας, Αστέριο Κουστούδη, ο οποίος βασίστηκε σε διαχρονικές συνταγές που παρουσιάστηκαν σε γκαλά δείπνα του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της περιόδου 1940-1950.

Η αναβίωση του διάσημου «Χορού της Αμυγδαλιάς» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εορτασμών των Always Grand για τα 150 χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Για την εμφάνισή της, η Σία Κοσιώνη επέλεξε με την βοήθεια της στυλίστριας Έλενας Παπασταύρου ένα κομψό κρουαζέ φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα σε μπλε απόχρωση που της ταίριαζε απόλυτα. Η δημιουργία ανήκε σε προηγούμενη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Vasia Tzotzopoulou.

Επιπλέον, η Σία Κοσιώνη ολοκλήρωσε το μπλε look της με διακοσμημένα πέδιλα από τον Gianvito Rossi.

Related posts

“Σε κανένα νησί δεν την είχαμε”: Ανοίγουν τα στόματα για τις τελευταίες μέρες της Άννας Παναγιωτοπούλου

Έφτασε πρώτος, τον συνόδευε η κορούλα του: Κατέρρευσε ο γιος της Άννας Παναγιωτοπούλου στην κηδεία

“Τόσο σου στοίχισε ο χωρισμός”: Σούσουρο με τη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό στην παραλία