Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ απ’την κορφή μέχρι τα νύχια: Η Φαίη Σκορδά τίμησε τον Βασίλη Ζούλια σαν γαλαζοαίματη

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας, της Athens Fashion Week 2024, που ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου ολοκληρώθηκε, Τετάρτη 24 Απριλίου, η Φαίη Σκορδά έγινε θέαμα, επέλεξε μια τσάντα αξίας 1.450 ευρώ και ένα κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο αποτελεί κομμάτι της βασικής γκαρνταρόμπας πολλών γυναικών. Η ίδια, λάτρης της μόδας, διαθέτει ιδιαίτερο γούστο και η συγκεκριμένη της εμφάνιση απέδειξε για άλλη μια φορά την κομψότητά της.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε έναν διαχρονικό φάκελο από τον οίκο Yves Saint Laurent, σε μικρό μέγεθος και μαύρο χρώμα, με μια χρυσή αλυσίδα, ο οποίος ανέρχεται περίπου στα 1.450 ευρώ. Αναμφίβολα, αυτή η συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί το αντικείμενο πόθου για πολλές γυναίκες!

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μαύρες μυτερές γόβες, διακριτικά κοσμήματα και εντυπωσιακό μακιγιάζ και χτένισμα.

Επιπλέον, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η παρουσιάστρια του «Fay’s Time»: «Ήδη έχω επιλέξει κάποια κομμάτια. Ο Βασίλης Ζούλιας πρωτοτύπησε ξανά. Λατρεύω τα ρούχα του και τα προτιμώ και τα επιλέγω και στις καθημερινές μου εμφανίσεις, όταν έχω κάπου να πάω, αλλά και στην εκπομπή. Τον αγαπώ και σαν άνθρωπο πάρα πολύ. Και τον Περικλή (Κονδυλάτο). Για ακόμα μία φορά, έδωσαν ένα πολύ ωραίο feeling», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Κοστίζει μόνο 160 ευρώ: Παρέδωσε μαθήματα η Τατιάνα Στεφανίδου, το ιδανικό φόρεμα για το καλοκαίρι

“Χύμα” στην παραλία, με λεοπάρ μαγιό: Η Δήμητρα Ματσούκα χωρίς ρετούς στα 50 της βάζει σε όλες τα “γυαλιά”

Μαμά για πρώτη φορά η Ντάνη Γιαννακοπούλου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Η 1η φώτο από το μαιευτήριο