Έμεıνε μıσή, «πέταξε» το γuαλί και έκλeψε τις εντυπώσεις στο γιορτινό τραπέζι η 23χρονη κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα

Η Μαριτίνα Ντενίση έχει κάνει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς μετά την απώλεια των κιλών, άλλαξε τα μαλλιά της και έβγαλε τα γυαλιά που φορούσε.

Άλλος άνθρωπος!

Όπως είχε υπογραμμίσει η κόρη της Μιμής Ντενίση, σε συνέντευξή της «πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή».
Άλλος άνθρωπος η Μαριτίνα Ντενίση

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση να αλλάξει την εμφάνισή της, επεσήμανε στο ΟΚ! «ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας».

Τη νέα της εμφάνιση έδειξε η μητέρα της, αναρτώντας μία φωτογραφία από πρόσφατη έξοδό της και η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα