Έλυσε κάθε απορία: Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τα πάντα για το ταξίδι στο Κάιρο – Όσα θέλετε να ξέρετε

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρέθηκαν στην Αίγυπτο για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον γιο τους νουνίτο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η influencer και επιχειρηματίας κάλεσε τους followers της να τη ρωτήσουν τυχόν απορίες σχετικά με την απόδρασή τους.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε για το ταξίδι

Μία από τις ερωτήσεις ήταν σχετικά με το κόστος του ταξιδιού. όπως σημείωσε η Ιωάννα Τούνη, «Η λίρα που έχουν στην Αίγυπτο είναι αρκετά υποτιμημένη σε αξία σε σύγκριση με το ευρώ, οπότε είναι ένα οικονομικό ταξίδι. Με λίγη οργάνωση όλοι μπορείτε να το κάνετε. Είναι ένας οικονομικός και πολύ κοντινός προορισμός. Από Αθήνα η πτήση είναι λιγότερο από 2 ώρες».

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως και ο γιος της ταξίδεψε με διαβατήριο.

Η νέα μαμά αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν ήσυχος, ήρεμος στο ταξίδι, πως δεν τους ενόχλησε και πως έχει συνηθίσει στις βόλτες, στον κόσμο και τη φασαρία. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως επειδή θηλάζει, δεν πήραν μαζί τους πολλά πράγματα για το μωρό, μόνο πάνες και μωρομάντιλα!

Τέλος, η ίδια μίλησε και για τον ενδυματολογικό κώδικα της απόδρασής της, Τόνισε πως είχε μαζί της ένα μακρύ κιμονό και το φορούσε πάνω από τα ρούχα της ώστε να μην προκαλεί. «Οι locals σέβονται τους τουρίστες και είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τα ευρωπαϊκά πρότυπα!» έγραψε.

Related posts

Κόκκινο μπουστάκι, σωσίας της Μπελούτσι: Η Κορινθίου εμφανίστηκε φωτιά στα κόκκινα και τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό

Κρατάει τη μοίρα του στα χέρια της: Ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

“Γι’ αυτό θα αγχωθώ;” Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου