Έλιωσε το διαδικτύο:Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε πρώτη φορά τον γιο του στο Instagram και έσπασε ρεκόρ σε like

Ο γνωστός chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο, καθώς πριν τέσσερις μήνες έγιναν γονείς και από εκείνη την ημέρα, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά και ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Το ζευγάρι, από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν το γιο τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του, μιας και ο μικρός πρίγκιππάς τους, τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν του χαλούν χατίρι.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία με το γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram, την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον τεσσάρων μηνών γιο του. Ο μικρός είναι ντυμένος με τη στολή του Άγιου Βασίλη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε ένα επικό σχόλιο μιας και είναι γνωστό ότι διαθέτει χιούμορ.

Όπως έγραψε χιουμοριστικά ο σεφ στην ανάρτησή του και αμέσως τα like έπεσαν βροχή, ενώ τα σχόλια είναι αμέτρητα κάτω από τη φωτογραφία.«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη;».

Σε περίπτωση που ο chef, δεν ξέρει τι να κάνει με τον μικρό, έχει αποκαλύψει ότι παίρνει τηλέφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά, που για εκείνον είναι ο ειδικός!

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ… Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Βανδή: Της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα ο Βασίλης Μπισμπίκης 2 μήνες μετά το πρόβλημα υγείας

Έχουμε ήδη νικήτρια: Η Μαρίνα Σάττι τρέλανε όλη την Malmo Arena με την δεύτερη πρόβα – Τα προγνωστικά μίλησαν

“Είμαι και επίσημα ελεύθερος” Το ξεστόμισε ο Νίνο μετά τον χωρισμό με το Ζόζεφιν, όλες κυνηγούν εκείνον