Ελεύθερος κι ωραίος ο Απόστολος Γκλέτσος: Χώρισε με τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανήκει στους σύγχρονους ζεν πρεμιέ του χώρου της υποκριτικής και οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του είναι πολλές. Το 2021 έγινε γνωστή η σχέση του με την τελευταία του σύντροφο, την επιχειρηματία Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Ο χωρισμός του Γκλέτσου με τη σύντροφό του

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» ο ηθοποιός και η σύντροφός του μετά από μία όμορφη σχέση που διήρκησε ένα χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούλιο όταν είχαν πάει να δουν παράσταση στο θέατρο Λαμπέτη.

«Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. Η ζωή πάντα έχει καμπύλες. Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό. Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο», δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός.Πέρα όμως από τα προσωπικά του να πούμε πως στα επαγγελματικά του «σκίζει» παίζοντας στην πετυχημένη σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια».

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα