Ελένη Ψυχούλη: «Ο γıος μου μεγάλωσε με άντρα που φοροúσε φοúστα και είναι straight»

Η Ελένη Ψυχούλη και η Μανίνα Ζουμπουλάκη ήταν καλεσμένες στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” στην ΕΡΤ. Οι δυο τους αφορμή το κοινό podcast που παρουσιάζουν οι δυο τους μίλησαν στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

“Και εγώ και η Μανίνα μεγαλώσαμε σε ένα εντελώς γκέι περιβάλλον τα παιδιά μας. Ο Αποστόλης Μητρόπουλος κρατούσε το δικό μου και φορούσε φούστα.

Αυτά τα παιδιά, που είναι πλέον 28 και 29 χρονών άντρες πλέον, γελάνε, αυτή η γενιά δεν έχει κανένα θέμα με τους γάμους των ομοφυλόφιλων και το μεγάλωμα ενός παιδιού σε τέτοιες οικογένειες, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Δεν ρωτάνε καθόλου από ποια οικογένεια προέρχονται τα παιδιά.

Για τον γιο της:

Ο δικός μου ο γιος έχει μια ευαισθησία για αυτά τα θέματα και θα έβγαινε στο δρόμο για τα δικαιώματα των gay. Αυτή η γενιά είναι “ανοιχτή” γενιά. Μια γενιά αποδοχής.

Μου κάνει εντύπωση ενώ υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν μεγαλώσει με ΛΟΑΤΚΙ γονείς, βλέπω στα μέσα να μιλάνε αυτοί που δεν τους αφορά το ζήτημα και όχι αυτά τα παιδιά! Αυτά τα παιδιά πρέπει να μιλήσουν, να πουν την γνώμη τους για τους γονείς τους “, ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη.

“Οι φίλοι μας που είναι γκέι, είχαν μπαμπάδες που πουλούσαν σουγιάδες στην Ομόνοια και τους έδερναν με το ζωνάρι, δεν έχει σχέση με το τί είναι ο γονιός το τι θα γίνει το παιδί”, πρόσθεσε η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

“Πολλοί πιστεύουν ότι οι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά, που αυτό είναι να πυροβολείσαι. Τα παιδιά μας είναι στρέιτ, ενώ μεγάλωσαν μέσα σε ένα γκέι κύκλωμα. Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι”, κατέληξε η Ελένη Ψυχούλη.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»