Ελένη Ψυχούλη: Η σχέση με νεότερο άνδρα και η ατάκα που θα συζητηθεί!

Στην εκπομπή Στούντιο 4 και στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ήταν η Ελένη Ψυχούλη, η οποία μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα και την απιστία.

Ελένη Ψυχούλη: Η σχέση με νεότερο

Αρχικά είπε: «Τότε έγραφα σε ό,τι υπήρχε στο περίπτερο. Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά, ήταν πολύ της μόδας η σχέση με νεότερους. Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Madonna, δεν θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε σταρ γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση.

Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή τα είχα κι εγώ τότε με νεότερο, ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις. Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται. Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν. Με το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος».

Κλείνοντας τονίζει: «Με ό,τι ασχολείται το έτερον ήμισυ του έρωτα ασχολείσαι κι εσύ. Κι ο τρόπος που αναπνέει ακόμα είναι ξεχωριστός για σένα. Μετά, όμως, όταν σιωπήσει ο έρωτας, εκεί το χάνουμε όλοι. Είναι μοίρα πια μετά, το πόσα κοινά έχετε και τα λοιπά. Δεν έχει να κάνει η ηλικία με αυτό»

Related posts

“Επιτρέψτε μου να τοποθετηθώ”: Η πρώτη δήλωση του Σοϊλέδη μετά το σούσουρο με την απιστία στη Μαρία Αντωνά

Τον ισοπέδωσε η Μαρία Καρυστιανού: Είπε για τον Μητσοτάκη αυτό και αποθεώθηκε από όλους

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Κάνει το επόμενο βήμα με την ηθοποιό Κλέλια Ρένεση