Ελένη Πετρουλάκη: «Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς, η μητρότητα είναι πολύ ψυχοφθόρα» – Το «καρφί» για τον Ίλια Ίβιτς

«Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς, η μητρότητα είναι πολύ ψυχοφθόρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και πέταξε το «καρφί» της για τον Ίλια Ίβιτς.

«Η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει ποτέ, η πιο ψυχοφθόρα. Η ηθική ικανοποίηση που παίρνεις όμως είναι τεράστια οπότε αξίζει ο κόπος, αξίζει αυτός ο “ιδρώτας”. Δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν οι κόρες μου. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και αυστηρά μάλιστα. Είμαστε στο στάδιο της αποκαθήλωσης. Περνάω από χίλια δύο κύματα.

Μιλώντας για τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς

«Ο Ίλια πετάει το μπαλάκι σε εμένα επειδή είναι κορίτσια. Η σχέση μαμάς και κόρης είναι διαφορετική». Με την ευκαιρία, δείτε την εμπειρία που την λύγισε.

Όπως ανέφερε το ταξίδι μέχρι να κάνει παιδιά ήταν μακρύ αλλά δεν έχασε ποτέ την πίστη της κατά τη διάρκειά του.

«Ήθελα να κάνω παιδιά, τώρα το πόσα δεν ήξερα. Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς. Είναι λογικό να απογοητεύεσαι κάποιες φορές. Δεν έχασα στην πίστη μου. Ήμουν η πρώτη που μίλησα ανοιχτά για τις εξωσωματικές αλλά και την εμμηνόπαυση λες και είναι ταμπού»

«Λειτουργεί αυτόματα σαν συνειρμός.. «Μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση τελείωσε, ξόφλησε πια, δεν είναι πια επιθυμητή». Κάτι που για μένα είναι φρικτό αλλά υπάρχει αυτή η νοοτροπία και είναι ακόμα ταμπού» πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με την Τζένη Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Related posts

“Ανυπομονούμε όλοι οι Έλληνες” Πρίγκιπας Παύλος και Άννα Μαρία αναλαμβάνουν τα ηνία όπως τους αρμόζει

“Τα καταφέραμε αγοράκι μου” Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου – Η πρώτη φωτό του μωρού της

“Eίναι αυτός παράδειγμα για τη νεολαία;” Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Light μετά από αυτά που είπε