Ελένη Μενεγάκη: Τα Γενέθλια Της Γαίας Μερκούρη, Οι Ευχές Της Και Η Φωτογραφία Με Την Μικρή Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Τα Γενέθλια Της Γαίας Μερκούρη, Οι Ευχές Της Και Η Φωτογραφία Με Την Μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη σύντροφο του γιου της, Γαία Μερκούρη, με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τα γενέθλιά της – Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως θα γίνει…καλή πεθερά.

Η Γαία Μερκούρη, η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και ο σύντροφος της ‘Αγγελος Λάτσιος, της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με ειδική αφιέρωση, δημοσιεύοντας τις καλύτερες στιγμές τους. Αφιέρωση όμως της έκανε και η μαμά του, δηλαδή η Ελένη Μενεγάκη, δείχνοντας πως…εγκρίνει τη σχέση και την σύντροφο του γιου της, κάνοντας μία ιδιαίτερη προσφώνηση σε εκείνη. Ενώ σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο βλέπουμε και την μικρότερη κόρη της Μαρίνα.

«Χρόνια πολλά όμορφη»

‘Ολοι γνωρίζουμε την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στον πρωτότοκο της οικογένειας γιο της, ‘Αγγελο Λάτσιο. Ο οποίος είναι και το μοναδικό αγόρι ανάμεσα σε άλλα τρία κορίτσια, από τα παιδιά της παρουσιάστριας. Με δεδομένη αυτή την αγάπη που του έχει, την οποία έχει εκφράσει δημόσια αρκετές φορές, αυτόματα, καταλαβαίνουμε πως τα κριτήρια της για την γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό του, θα πρέπει να είναι αυστηρά. Το αντίθετο όμως συμβαίνει. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως όχι μόνο γνωρίζει πολύ καλά τη Γαία, αλλά την εκτιμά. Και εκείνη λοιπόν με τη σειρά της, κάτω από την αφιέρωση που της έκανε ο γιος της, ποστάροντας κοινές φωτογραφίες τους, της έγραψε: «Χρόνια πολλά όμορφη».

Η Ελένη έχει γνωρίσει την Γαία από τον πρώτο καιρό της σχέσης με το γιο της ‘Αγγελο και την έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές και στα ‘Αχλα της ‘Ανδρου. Μάλιστα ο ‘Αγγελος Λάτσιος είχε πάει στο νησί μαζί της και τον περασμένο μήνα όπου λόγω του ισχυρού χιονιά, είχαν αποκλειστεί για μερικές μέρες στο νησί.

Στην ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη, έχει φιλοξενηθεί και η αδελφή της Γαίας, Ηλέκτρα, στο παρελθόν. Και μάλισα οι αδελφές Μερκούρη λατρεύεουν τη γιόγκα στη φύση, όπως είδαμε και από φωτογραφίες τους.

Η Ελένη όπως όλοι γνωρίζουμε έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της ‘Αγγελο, το μεγαλύτερο από τα 4 παιδιά της.

Η Γαία Μερκούρη έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές από την οικογένεια Μενεγάκη – Παντζόπουλου, στην ‘Ανδρο και στα ‘Αχλα.

Η Δωροθέα Μερκούρη με την κόρη της Γαία και την κόρη της Ηλέκτρα σε μικρότερη ηλικία.

Ο ‘Αγγελος Λάτσιος, μας δείχνει κατά καιρούς με όλους τους τρόπους πως είναι πολύ ερωτευμένος.

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η πασχαλινή φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα αγκαλιά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή

Αιώνια λατρεμένη Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο του MEGA για το μεγάλο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό