Έλενα Παπαρίζου: Η Ζωή Στη Σουηδία, Οι Δύο Πατρίδες Και Το Τραύμα Των Παιδικών Χρόνων Της

Έλενα Παπαρίζου: Η Ζωή Στη Σουηδία, Οι Δύο Πατρίδες Και Το Τραύμα Των Παιδικών Χρόνων Της

Έλενα Παπαρίζου: Για τη ζωή της στη Σουηδία και όχι μόνο μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως «ένα “πλούσιο” κορίτσι επειδή έχει δύο πατρίδες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα και Σουηδέζα νιώθει».

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, την Κυριακή (09/01), και μίλησε για τη ζωή της στη Σουηδία, τονίζοντας με νόημα πως «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα και Σουηδέζα νιώθει».

«Έβλεπα τη φίλη μου στο νοσοκομείο να κλαίει και μύριζε παντού καμένο»

Αρχικά, σε σχετικές δηλώσεις στην ΕΡΤ, η τραγουδίστρια θυμήθηκε τη φωτιά που είχε πιάσει ένας χώρος που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ στη Σουηδία, με πολλούς από τους φίλους της μεταξύ των θυμάτων.

Έτσι, λοιπόν, η ίδια είπε: «Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμένο και η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος».

«Όταν με άφησαν οι γονείς μου στη θεία μου, ήταν μωρουδίστικο τραύμα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα Παπαρίζου γύρισε τον χρόνο πίσω όταν ήταν 3 ετών και οι γονείς της την άφησαν στη θεία της και επεσήμανε πως «αυτό ήταν ένα μωρουδίστικο τραύμα για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ».

Χαρακτηριστικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Για κάποια χρόνια, ακόμα και στην εφηβεία μου, ήταν ένα μωρουδίστικο τραύμα που είχα μέσα μου, το γεγονός ότι όταν ήμουν 3 ετών, με είχαν αφήσει οι γονείς μου για ένα διάστημα στη θεία μου.

Ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω. Αργά, στην εφηβεία μου άρχισα να το συζητάω και να εκτονώνομαι πάρα πολύ. Οφείλω, όμως, να πω ότι οι γονείς μου έκαναν το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν και ήταν αυτό και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

«Είμαι ένα “πλούσιο” κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες»

Κατόπιν, η καλλιτέχνις που νίκησε στη Eurovision 2005 για λογαριασμό της ΕΡΤ με το τραγούδι «My Number One», αναφέρθηκε στις δύο πατρίδες της, δηλαδή την Ελλάδα και τη Σουηδία.

Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν μπορούσε κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα! Όπως και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου.

Εγώ είμαι ένα “πλούσιο” κορίτσι, θα έλεγα, γιατί έχω δύο πατρίδες. Πολλές φορές, δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη, ποια βάζω δεύτερη και ποια αγαπάω περισσότερο και ποια λιγότερο. Δεν γίνεται! Δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο χώρες».

«Θα ανταμωθούμε με τον Νίκο Παναγιωτίδη ξανά δισκογραφικά»

Η Έλενα Παπαρίζου συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως μέλος των «Antique», του συγκροτήματος που είχε με τον Νίκο Παναγιωτίδη, με τον οποίο -όπως είπε η ίδια- «θα ανταμωθούν ξανά δισκογραφικά».

Αναλυτικά, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Κάθε αρχή και τόσο αθώα. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μαζί με τον Νίκο (σ.σ. Παναγιωτίδη). Έχουμε ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές και το ωραίο είναι ότι δεν θέλω να μείνω μόνο σε αυτές τις ωραίες στιγμές που είχαμε τότε, αλλά σε ακόμα και σε αυτές που μπορούμε να δημιουργήσουμε σήμερα. Εμείς οι δύο έχουμε και 20 χρόνια να βρεθούμε, να τα πούμε στο ίδιο τραπέζι. Βρισκόμαστε σε μια φάση ώστε να ανταμωθούμε ξανά δισκογραφικά.

Θα είναι πάρα πολύ ωραίο, είμαστε και οι δύο πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Όλη η ιδέα άρχισε από έναν παλιό μας συνεργάτη από τη Σουηδία που -τότε- δούλευε στη δισκογραφική μας εταιρεία και έχει γίνει παραγωγός ενός τεράστιου tour σε όλη τη Σκανδιναβία που λέγεται “We Love The ’90s”. […] Μας κάλεσε το 2019, όταν έκλεισαν 20 χρόνια από τη δημιουργία των “Antique” και έτσι άρχισε η ιδέα οπότε κάτι ωραίο να περιμένετε πολύ σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι οι «Antique» είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2001 με το τραγούδι «(I Would) Die For You» και είχαν καταλάβει την τρίτη θέση.

Related posts

Χαμογελά ξανά μετά τον διαζύγιο από τον Δημήτρη Λάλο: Διπλές χαρές για την Έλενα Μαυρίδου, το μοιράστηκε με 2 φωτο

Πήρε την μεγάλη απόφαση ο Κοκλώνης: Αλλάζει τα πάντα στο «TV queen»

“Περήφανη για σένα”: Συγκινεί η Αγγελική Νικολούλη στην αγκαλιά της μητέρας της, την είδαμε 1η φορά