Έλενα Παπαρίζου: «Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα. Άσχετα ότι είμαι από δυο Έλληνες γονείς, εκεί γεννήθηκα»

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία μάλιστα μας χάρισε και την πρωτιά στη Eurovision. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT την Κυριακή μίλησε για την απόφασή της να έρθει από την Σουηδία στην Ελλάδα και την μετέπειτα επιτυχημένη καριέρα της.

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη πατρίδα

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η τραγουδίστρια «δεν το μετάνιωσα που έφυγα από την Σουηδία και ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω καριέρα. Δεν θέλω να μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει γιατί, αν ήταν να συμβεί κάτι επιπλέον, θα είχε συμβεί. Την αγαπώ την Σουηδία και πάντα λέω πως η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα. Άσχετα ότι είμαι από δυο Έλληνες γονείς, εκεί γεννήθηκα».

Και συνεχίζει η Έλενα Παπαρίζου «αυτή η χώρα μου έχει προσφέρει τα πάντα, εννοώ στην παιδεία μου, γιατί από την παιδεία μου είναι όλα τα πράγματα που κουβαλάω ως μεγάλος άνθρωπος. Όχι ότι νιώθω ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, απλά τη γνώρισα δεύτερη. Δεν είχα ζήσει εδώ. Δηλαδή όταν ζούσα μικρή στην Ελλάδα, έλεγα ότι «τώρα είμαι Ελληνίδα» και ξαφνικά όταν έρχομαι και ζω στην Ελλάδα κατάλαβα πόσο Σουηδέζα είμαι! Ειδικά τώρα πια που έχουν αλλάξει τα δεδομένα, υπάρχει το Spotify και αν κάποιος είναι να σε ανακαλύψει… θα σε ανακαλύψει».

Τέλος, αυτή ήταν η δήλωση της Ελληνίδας τραγουδίστριας. Η ίδια μεγάλωσε στη Σουηδία οπότε καταλαβαίνουμε την ερμηνεία της αναφοράς αυτής.

Related posts

“Μύκονος”: Με μπικίνι και χαμογελάρα η Παλιοσπύρου , όλοι στα Ματογιάννια γυρίζουν να την κοιτάξουν

“Αντί να κοιτούν εμένα” Όλες οι γυναίκες κοιτάζουν τον γιατρό σύζυγο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην παραλία

Νέα Μεγάλη Φωτιά Τώρα: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους να απομακρυνθούν, Κινδυνεύουν σπίτια – Τι έχει συμβεί