Έκοψε μαλλιά και άφησε γένια: Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής έκανε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του – Η ομοιότητα με την μητέρα του

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο καμαρώνουν τον γιο τους Χάρη, που σε λίγο θα κλείσει τα 19 του χρόνια.

Ο νεαρός έχει ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του και μάλιστα δίνει συχνά το παρών σε παραστάσεις τους, όπου κάθεται στην πρώτη σειρά και παρακολουθεί, ενώ παράλληλα τους εμψυχώνει.

Η διαφορετική πορεία με τους γονείς του

Ο 19χρονος ακολουθεί διαφορετική πορεία από τους ηθοποιούς γονείς του, καθώς σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, επιλέγοντας συνειδητά να απέχει από τον χώρο του θεάματος.

Όπως είχε αναφέρει ο Μάρκος Σεφερλής: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο. Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε όχι, μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

Η νέα του εμφάνιση

Στο μεταξύ, ο 19χρονος δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα, αφού έχει κουρέψει τα μακριά μαλλιά του και έχει αποκτήσει ένα νέο, κοντό μαλλί που τον κολακεύει ιδιαίτερα.

Πριν από μερικές ώρες, η Έλενα Τσαβαλιά κάθισε στη θέση του συνοδηγού και απόλαυσε τη βόλτα με οδηγό τον γιο της, ο οποίος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης και από τότε κάνει βόλτες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

H ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Και φτάνει η στιγμή που σε πηγαίνει ο γιος σου βόλτα!!!!! Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια».

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά