Έκλεψε τη δόξα κι απ΄την εορτάζουσα: Σαν γαλαζοαίματη η Μελέτη στα γενέθλια της κουνιάδας της με φόρεμα-όνειρο

Η Ελεονώρα Μελέτη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, βρέθηκε στο Ζάππειο, χθες, Σάββατο, το βράδυ, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της αδελφής του, Έφης Μαροσούλη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το φόρεμα που επέλεξε.

Στο λαμπερό πάρτι παραβρέθηκαν πολλά πρόσωπα της showbiz, της πολιτικής σκηνής αλλά και επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων η Ελένη Φουρέιρα, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Χριστίνα Πολίτη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Αντώνης Ρέμος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαρίνα Βερνίκου.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκλεψε την παράσταση

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα glam μπορντό maxi φόρεμα, όλο παγιέτα, το οποίο τόνιζε τις καμπύλες της και μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες με φιάπα, ενώ κρατούσε ένα μαύρο clutch τσαντάκι.

Τα μαλλιά της προτίμησε να τα έχει ίσια και κάτω, προκειμένου να τονίζονται τα ασημένια μακριά σκουλαρίκια, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε ήπιους τόνους.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της παρουσιάστριας έχει δύο αδελφές, την Έφη και την Ιωάννα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»