Εκκεντρική και κακόγουστη: Η σπάνια εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ με την μικρή αδελφή της

Η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της Παύλος ταξιδεύουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο και ζουν μια κοσμοπολίτικη ζωή. Τον χειμώνα, ο αγαπημένος τους προορισμός είναι το St. Moritz όπου απολαμβάνουν την διαμονή τους σε χλιδάτα ξενοδοχεία και κάνουν σκι.

The Miller Sisters: Η σπάνια εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ με την μικρή αδελφή της – Εκκεντρική και κακόγουστη
Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι βρέθηκε στην Ελβετία για διακοπές μαζί με τα παιδιά τους και την παρέα τους. Λάτρεις του σκι και οι δύο επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους σπορ στις πλαγιές των Άλπεων και πιο συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο St. Moritz.

Το συγκεκριμένο χειμερινό τουριστικό θέρετρο είναι από τα αγαπημένα της κοσμικής ελίτ.

Όπως βλέπουμε στο δημοσίευμα του περιοδικού HELLO! οι δυο τους φόρεσαν τις στολές τους και τα ζεστά πουλόβερ τους και έκαναν σκι.


Πολλές φορές οι εμφανίσεις της είναι πολύ κακόγουστες.

Ακόμα είδαμε και άλλες φωτογραφείς τους από την απόδρασή τους στο χειμερινό θέρετρο, τις οποίες δημοσίευσε η μικρότερη αδελφή της Σαντάλ, Αλεξάντρα φον Φούρστενμπεργκ.

Η Αλεξάντρα φον Φούρστενμπεργκ είναι γεννημένη στο Χονγκ Κονγκ Αμερικανίδα κληρονόμος, socialite, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια επίπλων με έδρα το Λος Άντζελες. Είναι η μικρότερη κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Γουόρεν Μίλερ. H ίδια είναι πολύ εκκεντρική και το στιλ της δεν έχει καμία σχέση με αυτό της αδελφής της.

Related posts

“Ο έρωτας ξαναχτυπά την πόρτα” Χαμογελά ξανά η Τατιάνα Μπλάτνικ ένα μήνα μετά το διαζύγιο

Σοκάρει η Ειρήνη Πασχαλέρη: «Έχασα το ένα παιδί μου σε ηλικία 5 ετών από αυτή την ασθένεια»

Μόνο ο Κραουνάκης την έκραξε: Είπε για την Παπαρίζου και τη Eurovision αυτό και την καταδίκασε