Εκείνη το καφεδάκι της και εκείνος ορειβάτης! Την Πασχαλινή απόδραση Κοσιώνη-Μπακογιάννη θα τη ζήλευε και ο Παύλος

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που επέλεξαν να φύγουν από την Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα. Δεν πήγαν πολλοί μακριά, αλλά έφτασαν μέχρι το Καρπενήσι, όπου είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος ο δεύτερος κατά την περίοδο 2011 – 2014.

Δημοσίευσαν, μάλιστα, κάποια στιγμιότυπα από τις πρώτες τους στιγμές εκεί στα προφίλ τους στο Instagram. Από τη μία η δημοσιογράφος απολάμβανε τον καφέ της σε μαγαζί της περιοχής, μαζί με παρέα, αφού πρώτα έβαψε τα κόκκινα αυγά όπως ορίζει το έθιμο, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε να κάνει ορειβασία στο βουνό μαζί με καλό του φίλο. Φυσικά, δίπλα τους έχουν και τον γιο τους.

Οι πασχαλινές διακοπές της Σίας Κοσιώνη

«Επιχείρηση κόκκινα χέρια!!! Και του χρόνου! redeggs», σημείωσε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, δείχνοντας τα κόκκινα δάχτυλά της που βάφτηκαν στην προσπάθειά της να βάψει τα αυγά.

«Ανάβαση στην Καλιακούδα και στα 2100 μέτρα. Το βουνό, όπως και η ζωή, θέλει καλούς φίλους», σημείωσε με τη σειρά του στη δική του ανάρτηση ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βόλτα του στη φύση.

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Related posts

“Πρόβλημα στον εγκέφαλο” Η πληρωμένη απάντηση του Λιάγκα στη Νάνσυ Αντωνίου και τον Αρναούτογλου

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro