Εκείνη με τουαλέτα με στρας, εκείνος με ζιβάγκο: Η σπάνια εμφάνιση της Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγο της & όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα

Η Μπέττυ Μαγγίρα, αν και έχει συνηθίσει να περιτριγυρίζεται από τα φλας των παπαράτσι, δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, κι αυτό για δύο λόγους. Και εκείνη προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και εκείνος δεν επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά σε κάμερες και να προβάλλεται γενικότερα.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, το οποίο διοργανώθηκε για τα γενέθλιά του, και από εκεί δεν έλειπαν οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι.

Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγο της

Πόζαραν δίπλα δίπλα, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να φορά μία άκρως εντυπωσιακή τουαλέτα, σε dusty pink απόχρωση, με στρας από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ένα λευκό παλτό, πέδιλα σε ροζ απόχρωση και ένα τσαντάκι που πάνω έγραφε το όνομά της. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε ζιβάγκο και κασκόλ και από πάνω ένα σκούρο μπλε παλτό.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»