Εκείνη 24 ετών και αuτός…: Η διαφορά ηλικίας της Ρούλας Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο όταν παντρεύτηκαν

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει την ιστορία της στην ελληνική τηλεόραση και είναι από τις αγαπημένες παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz.

Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο. Εκείνος ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του και αυτή μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες της δεκαετίας του ’90.

Ένας φλογερός έρωτας & το διαζύγιο μετά από καιρό

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1981 και ερωτεύτηκαν τρελά. Ο γάμος τους έγινε επτά χρόνια αργότερα, δηλαδή το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για τη Ρούλα Κορομηλά.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά το γάμο τους, χώρισαν. Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα για τις συνθήκες του χωρισμού τους με τον γνωστό ηθοποιό μάλιστα να αφήνει αιχμές πως δεν ήταν ένα αναίμακτο διαζύγιο.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε αποκαλύψει πως βοήθησε τη Ρούλα να κάνει τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Κορομηλά, μάλιστα, γεννηθείσα το 1957, ήταν αρκετά νέα όταν συνήψε σχέση με τον πασίγνωστο Μιχαλόπουλο, αφού ήταν 24 ετών. Από την πλευρά του, ο γεννημένος το 1949 καλλιτέχνης ήταν ήδη στα 32, που σημαίνει πως στο γάμο… σαραντάριζε.

Related posts

Το μήνυμα του πατέρα Αντρέα Κονάνου που πρέπει να διαβαστεί: «Μακάριοι οι γονείς που δεν βαράνε τα παιδιά τους»

Σχολείο διδάσκει στα αγόρια πως να σιδερώνουν, να πλένουν και να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”