Έκανε στροφή στην καριέρα της, παράτησε τα πάντα: Έτσι είναι σήμερα η “Λόλα” του ΑΝΤ1, με τι ασχολείται

Η Λόλα αποτελεί μια από τις σειρές του ΑΝΤ1, που έμειναν στην ιστορία, τόσο για τον τίτλο όσο και για την ιδιαίτερη υπόθεση, καθώς ένας άνδρας μια μέρα ξυπνάει και… έχει μετατραπεί σε γυναίκα, ύστερα από τα μάγια πρώην ερωμένης του.

Η Λόλα άφησε εποχή

Κάπως έτσι, ένας άλλοτε οργισμένος εργένης, που βρισκόταν με τη μία γυναίκα ύστερα από την άλλη, βρέθηκε σε σημείο να ερωτευτεί το συνάδελφό της στη δουλειά, γνωρίζοντας μια αναπάντεχη εκδοχή της νέας της ζωής και ανακαλύπτοντας τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Αναγκάστηκε να αλλάξει επάγγελμα για να ζήσει, έχει μείνει ίδιος και απαράλλαχτος: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Κοσμάς από το «Θα βρεις το δάσκαλό σου»

Κανείς, φυσικά, δεν ξεχνά την πρωταγωνίστρια, με την ηθοποιό που την υποδύθηκε να έχει απομακρυνθεί, ουσιαστικά, από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος γίνεται για την Άντα Λιβιτσάνου, η οποία μπήκε στη θέση… του Γιάννη Αϊβάζη κι έκανε επιτυχία μέσα από αυτό το ρόλο.

Η γνωστή ηθοποιός, που τελευταία φορά βρέθηκε στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega το 2011, ήτοι πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, έχει αλλάξει πλήρως ακόμη και επαγγελματικό προσανατολισμό. Εδώ και πολύ καιρό, άλλωστε, η Άντα Λιβιτσάνου έχει τη δική της επιχείρηση με ζαχαροπλαστείο, γλυκαίνοντας τη ζωή της, αλλά και αυτή του συζύγου της, με το ζευγάρι να είναι μαζί τα τελευταία εννέα χρόνια.

Related posts

Μοιάζει στον πατέρα τους, του έχει αδυναμία! Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός της Μαρίνας Σάττι, Σαρίφ

Μετά από 3 παιδιά και έναν ευτυχισμένο γάμο: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Καλομοίρα, όλοι της εύχονται

“Η καταπληκτική αυτή γυναίκα μητέρα” Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με μία φώτο Σπανούλη – Χοψονίδου