«Είστε ξεφτίλες! Αυτοί είμαστε!»: Έξαλλος οδηγός ταξί με συναδέλφους του μετά από περιστατικό με τυφλή κοπέλα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο νεαρός οδηγός ταξί που είναι φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τους συναδέλφους του.

Η δημόσια καταγγελία

Ο νεαρός οδηγός κατήγγειλε πως μια τυφλή γυναίκα που είχε σκύλο οδηγό περίμενε μια ώρα για να πάει κάποιος να την πάρει αφού κανείς από τους συναδελφούς του δεν δεχόταν να μεταφέρει εκείνη τον σκύλο-οδηγό.Συγκεκριμένα, ο άνδρας αναφέρει στο βίντεό που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Tik Tok: «Η πελάτισσα που πήρα τώρα, με έκανε να δακρύσω, μου έδωσε δύναμη αλλά παράλληλα έχω ξενερώσει με όλους εσάς και πόσο ξεφτίλες είστε. Γιατί να πάτε να ψυρίσετε τον τουρίστα και χαίρεστε, “του πήρα 20 ευρώ παραπάνω”. Όταν η κοπελίτσα γράφει στην εφαρμογή “είμαι τυφλή και έχω σκύλο που είναι ο οδηγός μου” και περιμένει μια ώρα αναμονή και δεν πάει κανένας. Με το που το βλέπω πάω κατευθείαν και μου λέει, “σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ” και δεν θα πω περισσότερα. Είστε ξεφτίλες. Αυτοί είμαστε. Δεν λέω τίποτα άλλο, τον πούλο».

Ο οδηγός ταξί δακρύζει ενώ τα λέει αυτά και είναι πολύ εκνευρισμένος.

Δείτε το βίντεο

@dinight11 🫵🏽 #taxiathens #athensgreece #athenspeople #taxi #freenow #tik_tok #tiktokathensgreece #staarxidiamouamampeiforyou ♬ πρωτότυπος ήχος – 🌘Dinight 11🌒

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα