«Είσαι τραγική κορίτσι μου, μη σε ξαναδώ μπροστά μου» Άρχισαν τα όργανα στο Love Island ανάμεσα σε Ιωάννα και Κλαούντια

Love island: Το νέο ριάλιτι του έρωτα έχει έρθει και έχει κάνει πάταγο ήδη. Η παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ αγαπητή από το κοινό και όσο για τους παίκτες και τις παίκτριες έχουν ήδη αρχίσει τα…ευτράπελα. Η Ιωάννα έριξε πυρά κατά της Κλαούντια και έγινε έξαλλη μαζί της στο περασμένο επεισόδιο.

Love island: Η σύνθεση των νέων ζευγαριών

Την πρώτη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο «Love Island», το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Παρασκευή (7/10) όταν και τα ζευγάρια αναδιαμορφώθηκαν στη βίλα, με αποτέλεσμα κάποιος να μείνει… μπακούρι και το ριάλιτι της αγάπης να τελειώσει εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Και ενώ λοιπόν η διαδικασία των νέων… ταιριασμάτων προχωρούσε η μεγάλη ανατροπή ήρθε! Η Κλαούντια «έκλεψε» τον Γιώργο Κόρκα από την Ιωάννα Τζανή και τον έκανε το νέο της ταίρι. Κάτι που φυσικά εξόργισε τη νέα παίκτρια του Love Island, η οποία και ξέσπασε αρχικά σε δάκρυα.

Love island: Η επίθεση στην Κλαούντια

Εκείνος που έμεινε, όμως, χωρίς ταίρι ήταν ο Θοδωρής και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να αποχωρήσει στα επόμενα δέκα λεπτά από την βίλα του Love Island.

Στη συνέχεια, βέβαια, η Ιωάννα που με τον Γιώργο είχε αναπτύξει «στενή σχέση» αντέδρασε έντονα στην κίνηση της συμπαίκτριάς της, επιτέθηκε λεκτικά στην Κλαούντια κάνοντας πολύ σαφείς τις προθέσεις της για το επόμενο διάστημα στο Love Island. «Να σου πω κάτι! Είσαι τραγική, κορίτσι μου! Κορίτσι μου, είσαι τραγική! Μόνο αυτό θα σου πω και να μην σε ξαναδώ μπροστά μου»

Love island: Το μήλο της έριδος

«Είναι διπρόσωπη η κοπέλα. Είναι φίδι. Αυτό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε μένα και στον Γιώργο Κόρκα δεν νομίζω ότι θα χαλάσει. Θα το αφήσω πάνω του. Ίσα-ίσα τώρα θα δω αν αξίζει να ασχοληθώ πραγματικά μαζί του ή όχι», είπε η Ιωάννα Τζανή και ήταν φανερά εκνευρισμένη με την Κλαούντια και τη συμπεριφορά της.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κόρκας προσπαθούσε να την ηρεμήσει. «Στενοχωρήθηκα και για την Ιωάννα που δεν θα την έχω πια στο κρεβάτι μου, αλλά τουλάχιστον η Ιωάννα θα είναι στο παιχνίδι και θα τη βλέπω. Τα έχασα όλα σε ένα βράδυ» είπε στην κάμερα, γιατί δεν θα είναι πια ταίρι με την Ιωάννα, αλλά και επειδή αποχώρησε ο Θοδωρής, ένα από τα φιλαράκια του στη βίλα.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή