«Είσαι η Σακίρα της Ελλάδας»: Άγριο τρολάρισμα του Φάνη Λαμπρόπουλου στην Ελένη Βουλγαράκη για την σχέση που της “χρέωσαν”

Η φημολογούμενη… σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον αρχηγό του ΠΑΟ έληξε άδοξα αλλά ο συνεργάτης της δεν έχασε ευκαιρία να την τρολάρει.

Η φημολογούμενη σχέση

Η κάμερα του Breakfast@Star βρήκε την Ελένη Βουλγαράκη και θέλησε να μάθει τι παίζει με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού Παναθηναΐκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, με τη ραδιοφωνική παραγωγό να αρνείται τα πάντα περί σχέσης, κάνοντας λόγο για… friendzone.

«Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία, είναι απλά μία φιλία. Γνωριζόμαστε με τον άνθρωπο, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε κοινούς φίλους, αυτό! Αρχίζει και τελειώνει εκεί, τίποτα περισσότερο. Είναι ένας αξιόλογος αθλητής, έξω από όλο αυτό και είναι ακόμα πιο άβολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, δεν έχω με όλους σχέση», ξεκαθάρισε η Ελένη Βουλγαράκη.

Το τρολάρισμα του Φάνη

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν άφησε να περάσουν έτσι οι φήμες για σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την τρόλαρε στον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής.

Related posts

Πενηντάρα ή τριαντάρα; Η Καραβάτου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα και τις έσβησε όλες

«Μην το κάνεις»: Η αυστηρή απαγόρευση του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Ιωάννα Λίλη για τα παιδιά τους

“Το αντίθετο έγινε”: Όλα τούμπα για το φημολογούμενο κέρατο του Σοιλέδη στη Μαρία Αντωνά