Ειρήνη Τσάκου: Η κούκλα κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη με κόκκινο σούπερ μίνι στο Ντουμπάι

Η Σήλια Κριθαριώτη και η κόρη της Ειρήνη Τσάκου, ήταν μεταξύ των κοσμικών Αθηναίων που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να περάσουν την Πρωτοχρονιά χωρίς lockdown και περιορισμούς.

Η φωτογραφία της από το λαμπερό πάρτι στο χλιδάτο Nammos Dubai κυκλοφόρησε στα social media από τον Χάρη Σιανίδη αλλά και από την ίδια.

Φυσικά δεν ήταν μόνη της αλλά μαζί με τον σύζυγό της και τις κόρες της. Μάλιστα, μοιράστηκε σε story στιγμιότυπα με την μία από τις δίδυμες κόρες της, την Ειρήνη Τσάκου, η οποία έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ αφού έχει ήδη περπατήσει τις πασαρέλες φορώντας ρούχα της διάσημης μητέρας της.

Η Ειρήνη Τσάκου φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα Celia Kritharioti.

Το βίντεο στο instagram

Περίπου ένα μήνα νωρίτερα, η περήφανη για τις κόρες της Σήλια Κριθαριώτη δημοσίευσε ένα βίντεο μαζί με την Ειρήνη στον λογαριασμό της στο facebook και η ομοιότητα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Έγραψε στη λεζάντα η Σήλια Κριθαριώτη: “Είμαι περήφανη για πολλά πράγματα στη ζωή μου αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει το να είμαι μητέρα. ”

Η Ειρήνη, είναι δίδυμη με την Ελισάβετ και η σχεδιάστρια τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Πόζαρε με άνεση επαγγελματία φορώντας ένα υπέρκομψο φόρεμα που έχει σχεδιάσει η μητέρα της.

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Η ωραιότερη Ελληνίδα σήμερα: Η Άννα Μαρία Ίβιτς βολτάρει στη Νέα Υόρκη με σορτς και όλοι γυρίζουν να την δουν

“Εγώ μια πριγκίπισσα”: Η Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδος κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιο και πήδηξε από το παράθυρο

600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα σπίτια που νοικιάζει η Μενεγάκη, δεν τα έχει δει ο Παντζόπουλος ούτε στον ύπνο του