Είπε μόνο 3 λέξεις: Πάγωσε ο Μπακογιάννης, αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα από τον Δούκα

Δήλωση αναγνώρισης της ήττας του στις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης.

Οι δηλώσεις

Σ’ αυτή τόνισε ότι η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικό τον ίδιο, ενώ τόνισε ότι «φεύγω από το Δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά».

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια. Τον ευχαρίστησα για τον πολύ καλό προεκλογικό αγώνα. Τον διαβεβαίωσα ότι η ομάδα μου και εγώ είμαστε στη διάθεσή του για να οργανώσουμε μια σοβαρή μετάβαση.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα, τον συνδυασμό, τους συνεργάτες τους εθελοντές. Κάναν έναν καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος βαραίνει εμένα. Φεύγω από το Δημαρχείο όπως ήρθα. Με το κεφάλι ψηλά» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όσον αφορά τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με μεγαλύτερη ενσωμάτωση της τάξης του 23,28%, η διαφορά είναι ακόμη πιο διευρυμένη κατά του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Στυλιανός Αγγελούδης λαμβάνει αυτή τη στιγμή 67,6% ενώ ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας 32,4%. Σε επίπεδο εδρών, ο πρώτος λαμβάνει 26 έδρες και ο δεύτερος 7.

Το εάν θα μείνουν οι ίδιες ισορροπίες μέχρι τέλους ή όχι, θα το γνωρίζουμε γύρω στις 21:00 το βράδυ που θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Related posts

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»

«Να μαζέψει τα λόγια της»: Πυρ και μανία ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από αυτά που ξεστόμισε η Ασημίνα για την Βρισηίδα