Είπε αυτό που πιστεύουν πολλοί ο Γιάννης Κατινάκης: «Αν η Μαρία Καβογιάννη ήταν στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα ήταν σπίτι της»

Ο Γιάννης Κατινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γκαράζ» και είπε αυτό που πιστεύουν πολλοί για την Μαρία Καβογιάννη. «Αν ήταν στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα ήταν σπίτι της» ανέφερε χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κούκλα κόρη της αγαπημένης ηθοποιού.

Ο TikToker αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να συνεργαστεί κάποια στιγμή μαζί της, λέγοντας σχετικά: «Η Μαρία Καβογιάννη παίζει πάρα πολύ ρόλο σε αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή.

Ήταν η δική μου διέξοδος σε όλα αυτά που πέρναγα. Εγκλήματα, Ντόλτσε Βίτα. Συγκλονιστική. Με έμαθε πρώτη φορά ότι με κάτι που φοβάσαι μπορείς να γελάσεις. Και σκέφτηκα ότι αυτό που κάνει στη δική μου ψυχή θέλω να το κάνω στον κόσμο. Αν ήταν αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, η Μέριλ Στριπ θα ήταν σπίτι της και θα μάσαγε τις κιλότες της. Θα το πω αυτό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Κατινάκης είπε: «Δεν την παλεύει ο κόσμος. Έχει έρθει ένας μουρλαμός αδιανόητος. Παλαιότερα σίγουρα τα πράγματα ήταν πολύ πιο πίσω σε θέματα ενημέρωσης, υπήρχαν παρωπίδες. Επειδή ο κόσμος ήταν πιο αεράτος, δεν ξεσπούσε σε αυτά που μισεί.

Από το 2010 και μετά φταίει η κρίση, ήρθε ο κόσμος και ζορίστηκε γιατί δεν μπορεί να φάει; Δεν είναι δικαιολογία για να εξαπολύεις έτσι ανεξέλεγκτα μίσος εναντίον ανθρώπων που έφτιαξε η φύση που έφτιαξε και σένα».

Related posts

«Φέρτε πίσω τα γλυπτα μας»: Ο Διονύσης ζαχος μεταμορφώθηκε σε μελινα μερκουρη και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του

Πέτυχε αυτό που ήθελε: Με «χρυσό» συμβόλαιο στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Δάκρυσαν και οι τηλεθεατές: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του “J2US” και όλοι σχολίασαν το ίδιο