Είναι πριγκίπισσα και έπρεπε να σωθεί: Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και να αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο παλάτι, ο κίνδυνος όμως για την υγεία της δεν έχει ξεπεραστεί

Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα.

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών. Δεν θα επιστρέψει στην εργασία της μέχρι και το Πάσχα.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δεσμεύσεις της έχουν ακυρωθεί αν και γίνεται προσπάθεια να προγραμματιστούν αργότερα. Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε ότι η «πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο», τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται.

Με το παλάτι και το προσωπικό να κρατά νεκρική σιγή, τα ισπανικά δημοσιεύματα γι’ άλλη μια φορά δίνουν ρεσιτάλ. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Marca» τόνισε: «κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον», εκτός κι αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά και το παλάτι αναγκαστεί να πει τι πραγματικά συμβαίνει.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», τόνισε παρουσιάστρια σε ισπανική εκπομπή.

Το εξιτήριο και η δύσκολη ανάρρωση στο σπίτι

Να υπενθυμίσουμε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθη σε χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα και έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας, συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι.

Πάντως μέχρι στιγμής, πέπλο μυστηρίου καλύπτει το πρόβλημα της υγείας της. Αυτό σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα που θα χρειαστεί για να αναρρώσει έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία πως πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι πως στο πλευρό της πέρα από την οικογένειά της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδία, βρίσκεται και η προσωπική βοηθός και στιλίστρια της πριγκίπισσας, Νατάσα Άρτσερ, η οποία τη φροντίζει κάθε στιγμή.

Τέλος, η DailyMail αναφέρει ότι η επιστροφή στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τα ιατρικά συμβούλια που είναι συνεχή.

«Δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της (τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις) από τότε που έφτασε στην κλινική του Λονδίνου για χειρουργική επέμβαση πριν από δύο εβδομάδες. Τα παιδιά ήταν ακόμα στο σχολείο όταν η μητέρα τους επέστρεψε στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ, με την επανένωση να μην πραγματοποιείται παρά μόνο όταν επέστρεψαν».

Related posts

Χαμογελά ξανά μετά τον διαζύγιο από τον Δημήτρη Λάλο: Διπλές χαρές για την Έλενα Μαυρίδου, το μοιράστηκε με 2 φωτο

Πήρε την μεγάλη απόφαση ο Κοκλώνης: Αλλάζει τα πάντα στο «TV queen»

“Περήφανη για σένα”: Συγκινεί η Αγγελική Νικολούλη στην αγκαλιά της μητέρας της, την είδαμε 1η φορά