Είναι πάμπλουτη, λίγοι ξέρουν τι δουλειά κάνει: Το επάγγελμα της πεθεράς της Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη.

Ελάχιστοι γνωρίζουν, ποιο είναι στην πραγματικότητα το επάγγελμα της μητέρας του επιτυχημένου επιχειρηματία και συζύγου της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της κάτι που αποδεικνύεται και από τις πολύ συχνές αντιδράσεις που κάνει η μία στην άλλη στις αναρτήσεις τους στα social media.

Λιλίκα Παντζοπούλου: Η τρυφερή σχέση με την νύφη της

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Το επάγγελμα της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου
Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Related posts

“Γι’ αυτό θα αγχωθώ;” Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έρχεται αυτό που κανείς δεν ήθελε: Δυστυχώς κακά μαντάτα για τον καιρό το Πάσχα, η πρόγνωση που όλοι φοβόμασταν

«Πυρ και μανία» ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από την εκπομπή της Καινούργιου μετά τα λόγια της παρουσιάστριας