Είναι ολόιδια η Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη – Οι κοινές αποδράσεις

Ο Κώστας Καραφώτης, είναι ερωτευμένος ξανά και εδώ και επτά μήνες, είναι ζευγάρι με την Κάτια – Νανά Μάνου, η οποία έχει την ίδια καταγωγή με τον τραγουδιστή, από τα Τρίκαλα.

Αν και κρατάνε και οι δυο χαμηλό προφίλ, τα φλας των δημοσιόγραφων τους έχουν πετύχει, ενώ φρόντιζαν πάντα να κρατούν διακριτική την παρουσία τους όπου και αν πήγαιναν. Το μυστικό τους όμως αποκαλύφθηκε, όπως και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν ήδη κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, που ήταν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Κώστας Καραφώτης: Ερωτευμένος ξανά ο τραγουδιστής

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real news», η Κάτια-Νανά Μάνου, εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε και μία μίνι ρομαντική απόδραση. Την περίοδο των γιορτών οι δυο τους βρέθηκαν στο υπέροχα στολισμένο Μιλάνο και ανέβασαν φωτογραφίες τους, προσέχοντας όμως και πάλι να μην ποζάρουν μαζί σε κάποια.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και μόνοι σας, η Κάτια-Νανά είναι… ολόιδια με την Δούκισσα Νομικού.

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Φρίκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Μαλού: Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό – «Δούλευα και άκουσα…»

Αυτή ήταν η κίνηση του Ψινάκη προς την Λιόλιου που έκανε την Συνατσάκη να ξεσπάσει – Η ανάρτηση που είχε κάνει

«Μοιάζω με 15 ετών»: “Μεταμορφώθηκε” η Στέλλα Μιζεράκη, η φωτο μετά την αισθητική παρέμβαση που έκανε