«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα»: Η τηλεοπτική συνάντηση της Κορομηλάς με την Λίτσα Πατέρα και τα δάκρυα χαράς

Μετά από πολλά χρόνια, η Λίτσα Πατέρα και η Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά και η συγκίνηση ήταν εμφανής.

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/3 στο “Σπίτι με το Mega“με αφορμή το αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου και η Ρούλα Κορομηλά την υποδέχτηκε με μερικά πολύ όμορφα λόγια τα οποία η γνωστή αστρολόγος ανταπέδωσε.

Η συγκίνηση της Ρούλας Κορομηλάς

Με δάκρυα στα μάτια η Ρούλα Κορομηλά είπε: «Ήρθε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί θέλω να σας παρουσιάσω έναν άνθρωπο, μία κυρία η οποία έχει υπάρξει κι υπάρχει στήριγμα και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Είναι ένα αγαπημένο, δικό μου πρόσωπο, της καρδιάς μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσα χρόνια κι εσείς την αγαπάτε, την παρακολουθείτε και την σέβεστε. Κοντάς μας στο Σπίτι με το Mega είναι η Λίτσα Πατέρα».

«Είναι τόση η συγκίνησή μου κι η χαρά μου και για όλους τους καλεσμένους σου, αλλά εμείς έχουμε γράψει ιστορία γλυκιά, η οποία μένει στην καρδιά, όσα χρόνια κι αν χωριστούμε κι είμαστε αλλού. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Σε κάποια ταξίδια που κάναμε στην Κρήτη κόντευαν να γκρεμίσουν ένα ξενοδοχείο για να δούμε την Ρούλα. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν η αγάπη κι αυτά που της έφερναν, αφοσίωση. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα. Στην Ρούλα οφείλουμε πάρα πολλά, το πρωινό κι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την ζώνη το οφείλουν σε εσένα. Έδωσε αγώνα για να επικρατήσει αυτή η ζώνη, που όλοι το αμφισβητούσαν. Εκεί που καθόταν στην εκπομπή, αν νόμιζε ότι δεν πήγαινε καλά, έλεγε φέρτε τα φαγητά σας. Η πρώτη διδάξασα» ανέφερε συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα.

Related posts

«Το όνειρο όλων των αντρών»: Η Κατερίνα Καινούργιου με μπικίνι, στα 37 της, είναι μια αγαλματένια οπτασία

Λύθηκε το μυστήριο: Απαντά δημόσια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη

Power of Love – Σωτηρία: Να ξέρεις μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς