Είναι ίδια ο μπαμπάς της, αλλά πήρε το ταλέντο της Υβόννης Μπόσνιακ: Η κόρη του Αντώνη Ρέμου έχει ένα μεγάλο χάρισμα

Σπανίως αναφέρονται σε εκείνη, και ακόμα πιο σπάνια τη δείχνουν στα social, αφού είναι κοινή γραμμή του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ να μην εκθέτουν την κόρη τους Ελένη Πασχαλίδου στα φώτα. Σε κάθε κανόνα ωστόσο υπάρχει και μία εξαίρεση, και αυτή ήρθε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 18 Ιανουαρίου με τη σχεδιάστρια να μοιράζεται ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με την δεσποινίδα που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Είναι η μεγάλη αδυναμία τους, και απόλυτη προτεραιότητά τους, αφού για χάρη της η Υβόννη Μπόσνιακ περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ενώ και ο Αντώνης Ρέμος πάντα δημιουργεί χρόνο ανάμεσα στις εμφανίσεις του για να βρίσκεται δίπλα της.

Viral είχαν γίνει τα στιγμιότυπα που ο τραγουδιστής μάθαινε πιάνο στην κόρη του, κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει κι εδώ με την πρόσφατη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες likes στο Instagram:

Προσέχουν την κόρη τους σαν τα μάτια τους Ρέμος-Μπόσνιακ

Μαμά και κόρη κατεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώτη να φοράει ένα μπλε φόρεμα και τη δεύτερη ένα λευκό, με χιλιάδες φίλους της Υβόννης, ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μελίνα Ασλανίδου, να λένε πόσο έχει μεγαλώσει, μαζί με άλλα κολακευτικά σχόλια για τις δυο τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως Ρέμος και Υβόννη καλύπτουν το πρόσωπό της, καθώς θέλουν να προστατέψουν την 9χρονη Ελένη από τα φώτα της δημοσιότητας, που βρίσκονταν διαρκώς πάνω τους. Αυτή η επιθυμία έχει γίνει σεβαστή και από φωτογράφους που κατά καιρούς έχουν απαθανατίσει το ζευγάρι σε οικογενειακές εξόδους.

Ο καλλιτέχνης έχει πει πάντως ότι η κόρη του μοιάζει σε εκείνον, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα». Οι εκδηλώσεις θαυμασμού δεν λείπουν σε κάθε περίπτωση, με τον Αντώνη Ρέμο να ευχαριστεί τη γυναίκα της ζωής του για τις στιγμές ευτυχίας που της έχει χαρίσει, και σε κυρίαρχη θέση ανάμεσά τους ο γάμος τους το 2018 και ο ερχομός της κόρης τους λίγα χρόνια πριν.

Related posts

“Είσαι η χαρά μου” Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παίζει ποδόσφαιρο με τον γιο της και καμαρώνει

“Νομίζω το αξίζω”: Ποια είναι τα σχέδια της Ελένης Μενεγακη για το φετινό καλοκαίρι

Πελώρια πισίνα, χώρος για να τρέχει ο μικρός: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Φουρέιρα στα Νότια Προάστια