«Είναι δύσκολη πίστα»: Η εξομολόγηση του Πετρετζίκη για τη ζωή στο σπίτι με δύο παιδιά

Ο Άκης Πετρετζίκης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 στο Happy Day και στην υπέροχη παρέας της Σταματινας Τσιμτσιλή , που εκτός από τα επαγγελματικά του σχέδια ρωτήθηκε και για την οικογενειακή του ζωή. Ο Άκης Πετρετζίκης, αγαπημένος σεφ όλης της Ελλάδας, μίλησε για τη δική του εμπειρία ως μπαμπάς και για τη ζωή με τη γυναίκα του στο σπίτι  με δύο πλέον παιδάκια.

“Δυσκολευτήκαμε πολύ”

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης.

«Δυσκολευτήκαμε 10 ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε γεια σου» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης και κατέληξε περιγράφοντας το πρόγραμμα της καθημερινότητάς του. «Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών».

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s