Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Παρά τα χρόνια που είναι μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, ο Δημήτρης Κόκοτας, αποφεύγει να κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του, προκειμένου να διατηρήσει την ιδιωτικότητά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η συνέντευξή του

Ενώ ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πρόσφατα αναφερόμενος στην κόρη και τον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα. «Και στο παιδί μου της λέω “κάνε ό,τι θέλεις” όσον αφορά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον παππού και τη γιαγιά γιατί μου λέει “ο παππούς δεν θα το δει αυτό” και της λέω παιδί μου εκεί που είναι ο παππούς τα βλέπει όλα. Την αγαπούσε πολύ την κόρη μου»

Ο ίδιος μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του και αποκαλύπτει καθημερινές στιγμές μαζί τους που για εκείνον είναι πολύτιμες.

Είσαι μαζί με την Κατερίνα 20 χρόνια και παντρεμένοι περίπου μία δεκαετία. Πώς γνωριστήκατε;

Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη.

Έχετε μια κορούλα, τη Ριάνα, που είναι 11,5 ετών. Τι κάνετε μαζί;

Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με το παιδί. Το πιο σημαντικό πράγμα, πιστεύω, που κάνουμε μαζί της είναι ότι συζητάμε και παίζουμε πάντα ένα παιχνίδι, όπου κάνει τη δασκάλα και εμείς τους μαθητές. Έτσι η Ριάνα έμαθε από το νηπιαγωγείο όλα τα μαθήματα.

Θέλετε να κάνετε άλλο παιδί;

Εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός σού τα δίνει, όμως, όταν θέλει Εκείνος.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε και ράγισαν καρδίες:Αυτη ειναι η τελευταια επιθυμία της οικογένειάς του Γιάννη Φέρτη -Εκεί θα γίνει η κηδεία του

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας και οι fans τα έχασαν με το μήνυμα πού θέλει να περάσει

Αυτή 33 και αυτός…. : Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ηλικίας της Αλεξανδράκη με το σύντροφο της, το ανακοίνωσε με μια τούρτα και ένα πάρτυ